Barnehagedagen 2016.

Barnehagedagen har vi markert her i barnehagen siden 2013. Bakgrunnen for denne nasjonale markeringen er at Utdanningsforbundet, Fagforbundet og Foreldreutvalget for barnehager ønsker å løfte fram og synliggjøre hva barn får oppleve, erfare og lære i barnehagen.

Tema for årets markering er "Les høyt for oss". Et tema som understreker barnehagens viktige arbeid med å sikre barn en god språkutvikling med særlig vekt på å lese høyt for barna!

I anledning dagen inviterte vi Trondheims forfatteren Mari Eggen Sager til å komme og lese høyt for barna.

Mari er forfatteren bak bøkene om Monster Frida - Doktor Frida  - Pannekake Frida. Hun leste først for småbarn, etterpå leste hun for de største barna. Mari var helt fantastisk til å formidle, små og store satt og koste seg med høytlesning fra en "ekte" forfatter.

Mari inspirerte oss alle i løpet av besøket sitt her på Markaplassen!