FORUT Barneaksjon 2019.

Dette er femte året Markaplassen deltar på Forut Barneaksjon. I år har barna blitt kjent med fire år gamle Nanah fra Sierra Leone i Afrika.

Hver år tilbyr FORUT et pedagogisk opplegg for barnehager, om livet til barn i FORUT sine samarbeidsland Afrika og Asia. Vi prioriterer å ha fokus på opplegget i hele oktober hvor barna i løpet av perioden får kunnskaper om globale ulikheter, forskjeller og sammenhenger på et nivå som barna forstår.

Hvert år skapes det et engasjement her i barnehagen, for at vi sammen kan skape en bedre verden, ved å vise omsorg og hjelpe de som ikke har de samme mulighetene som barn her i Norge.

I dag selger barna sine egen kunstverk og Anita på kjøkkenet har bakt boller som selges til inntekt for Sierra Leone, nærmere bestemt Kareneh, landsbyen der Nanah bor.